Skip links

Financial Client

Financial Client

This client is a financial firm based in Midtown NYC. The imagery of their company vision is the Japanese version of an Abacus, which HLW designed to provide inspiration for the main lobby, where a custom abacus piece was crafted from brass and walnut. References to eastern architecture occur throughout the space with walnut strips and texture-rich textile walls. Offices are full of light due to the use of full-height glazing, and high ceilings throughout. Spaces are given warmth throughout with a series of custom wood ceilings. A library lounge with custom brass and walnut shelving provides a quiet space to read the news or do research away from the buzz of the trading floor. A light-filled pantry space with large format marble counters and custom millwork and complete with a countertop cold-brew tap has become a new hub of the space



Date: November 14, 2018