Skip links

Google UserPlex

Google UserPlex

As part of our ongoing relationship with this technology giant, HLW are currently designing the UserPlex for user testing studies. The UserPlex will house User Experience (UX) labs and observation rooms, supported by a Mini Kitchen and Flex Space.

One of the guiding principles for this project was creating a calming environment to welcome study participants and observers. Inspired by NYC park promenades, greenery and natural materials mimic the shadow and light from trees along the main corridor. Residential-style furniture within the labs and observation rooms further support the comfortable environment.

To ensure effective user testing, quality acoustics were a key design principle. Acoustic panels in all labs and observations rooms, as well as an acoustic treated ceiling, guarantee privacy for users and observers alike.



Date: September 12, 2019